Sakkunnighet Storkök

Experten på helheten


Komplexa köksprojekt kräver en sakkunnig, av den enkla anledningen att det är många normer, regler och lagar som gäller när man bygger ett storkök eller restaurangkök. Du behöver någon med mycket erfarenhet och djup kompetens som kan se till så att slutprodukten överträffar kraven. Någon som inte bara ser enstaka delar, utan helheten. Från arbetsmiljö, flöden och effektiv planlösning till miljöaspekter och livsmedelslagstiftning.

Vi på RoKK Restaurang och Kökskonsult är experter på helheten och arbetar hårt för att hålla oss på den absoluta toppen. Det vinner du på.

Behöver du hjälp av en sakkunnig inom storkök?

Kontakta oss!

Våra tjänster inom sakkunnighet


Besiktning

Vi utför besiktningar och ger dig som ansvarar för projektutveckling eller byggnation ett kvitto på att alla ingångna överenskommelser är uppfyllda. Oberoende konsulter med spetskompetens inom storkök som ser till att du fått det du beställt och betalat för.

Utredningar och analyser

Buffétorg eller servering från köket? När är det viktigt att beakta ytor för mellanlagring? Vilka justeringar ska till för att undvika tunga lyft? Vi gör utredningar och analyser som är lika grundliga som brottsplatsundersökningar och bedriver ett detektivarbete för att hitta det som orsakat möglet, luftföroreningen, rosten eller vad det än kan vara.

Pssst! - För senaste nytt följ RoKK på LinkedIn