Detta är RoKK

En stabil partner med spets-kompetens.

Om oss


RoKK är ett dedikerat bolag för utredning och design av ert storkök.
Vårt fokus är att hitta kundorienterade kökslösningar för den specifika verksamheten. Här handlar det både om att förstå och skapa förutsättningar för rationella vardagsrutiner på golvet och att bygga lösningar som uppfyller branschspecifika standarder för säkerhet, hygien, drift och miljö.

Vi jobbar både med ombyggnad och nyprojektering av alla typer av storkök och restaurangkök. Vi är ingenjörer som uteslutande jobbar med storkök och varukyla. Lång erfarenhet gör att vi hittar flexibiliteten med hållbara lösningar som räcker över tid. Vi har arbetat upp en imponerande mängd referensprojekt. Det betyder att du som beställare kan känna dig lugn när du arbetar med oss. Vi har gjort detta förut.

vår historia


RoKK är en del utav den anrika ingenjörsbyrån Ingemar Johansson Ingenjörbyrå som grundades 1968, av ingen mindre än Ingemar Johansson. Sedan starten har vi fokuserat vår kompetens på specialiserade, kundunika lösningar inom VVS, kyla och storköksanläggningar. Många utav våra kunder är återkommande och i vissa fall har vi haft uppdrag för dem sedan starten 1968. 50 år senare har vi samlat restaurang och storköks delen av ingenjörsbyrån under ett eget bolag – RoKK, restaurang och kökskonsult.

Våra kontor

Våra kontor finns på Fiskhamnsgatan i Göteborg och Värmdövägen i Stockholm. Välkommen på ett besök om du har vägarna förbi!

Göteborg

Fiskhamnsgatan 10, 414 51 Göteborg

Stockholm

Värmdövägen 703, 132 35 Saltsjö Boo

Pssst! - För senaste nytt följ RoKK på LinkedIn