Vi söker en nyexaminerad byggingenjör till vårt härliga kontor i Göteborg

Om jobbet
Vill du få möjligheten att utvecklas av kollegor med spetskompetens i sitt område, påverka resultatet för dina kunder och på samma gång tillhöra ett gott arbetslag?

RoKK är ett konsultbolag som har sin härkomst från Ingemar Johansson Ingenjörsbyrå. Vi är storkökskonsulter med utgångspunkt att skapa trevliga, hållbara och effektiva arbetslokaler för framtidens behov.

För att du skall trivas hos oss ser vi att du är nytänkande och uppskattar ett kreativt och innovativt arbetsklimat. Det är även viktigt att du uppskattar relationsskapande, har god samarbetsförmåga och har en positiv attityd. Du skall i nära samarbete med dina medarbetare arbeta för att RoKK i framtiden fortsätter vara en attraktiv samarbetspartner till våra nya och befintliga kunder.

Vi ser att du är noggrann och strukturerad samtidigt som du självständigt driver ditt arbete framåt. För att leverera bästa kvalitet är du en problemlösare som trivs med att arbeta både självständigt och i team. Ett inarbetat kundkontaktnät är en fördel men inget krav.

Vi ser gärna att du uppfyller:

  • En stor ödmjuk inställning med vilja till att utvecklas
  • CAD vana eller storkökserfarenhet (storkök eller i entreprenörsledet) är meriterande
  • Datorvana inom officepaketet
  • Körkort och tillgång till egen bil

Arbetsuppgifter
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat utredningar, projekteringar och besiktningar av restauranger och storkök. Allt från idé- och utvecklingsskede till uppföljning av det färdiga resultatet. Du arbetar aktivt med kalkyler, besiktningar, inventeringar, behovsanalyser och statusbedömningar. I din roll ger du stöd i myndighetsfrågor, rådgivning, aktiv problemlösning, utbildningar inom hygien och köksplanering, egenkontroller, anbudsutvärderingar, upphandling, besiktningar och uppföljningar.

Om dig
Vi söker dig som har utbildning inom teknisk högskola eller inriktning mot byggingenjör. VVS- eller Kylkompetens är givna delar i din kunskap. Du har social och teknisk kompetens, lätt för att konversera med nya människor och har en affärsmässig framtoning. God datavana där CAD kompetens är ett plus. Vi ser att du är noggrann och strukturerad samtidigt som du självständigt driver ditt arbete framåt. För att leverera bästa kvalitet är du en problemlösare som trivs med att arbeta både självständigt och i team. Ett inarbetat kundkontaktnät är en fördel men inget krav.

Första tiden handlar mycket om kontorsarbete så som ritningsarbete, utrustningslistor och tekniska beskrivningar. På detta vis få en bättre förståelse för funktioner, flöden och utrustningar. Vidare efter en tids introduktion ta över pågående projekt, medverka på projekteringsmöten och ansvara för projektering med handläggning av kollegor.

Du kommer tids nog driva egna projekt, från skissarbete till färdig handling.

Kollegor säger:
”Det bästa med storköksprojektering är att man ständigt utvecklas och utmanar sig själv. Det är ett varierande arbete med möjlighet att nå riktigt långt. Sedan arbetar vi i ett tajt team och utbyter idéer och kunskaper konstant. Mötet med nya människor och situationer gör att ditt kontaktnät vidgas och blir betydande för oss.”

Ansök via mail matilda.ornmark@wegroup.se eller kontakta oss om du vill veta mer.

Om anställningen
Fast månads- vecko- eller timlön
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Arbetsplatsen
Fiskhamnsgatan 10
414 58 Göteborg

Arbetsgivaren
Ingemar Johansson Ingenjörsbyrå AB

Arbetslivserfarenhet
Byggnadsingenjör – erfarenhet efterfrågas

Utbildning
Eftergymnasial utbildning två år eller längre inom Samhällsbyggnad och byggnadsteknik

Språk
Svenska, engelska

Körkort
B och tillgång till egen bil.